Sarcini trasate de subprefect directorilor de instituţii! Vezi ce le-a cerut

Sarcini trasate de subprefect directorilor de instituţii! Vezi ce le-a cerut
  Directorii instituţiilor deconcentrate au fost convocaţi, miercuri, la şedinţa Colegiului Prefectural, în debutul întâlnirii subprefectul Gelu Ţigănucă transmiţându-le acestora mai multe mesaje.

 Ţigănucă le-a cerut tuturor directorilor ca înainte de a pleca în concediu să transmită la Instituţia Prefectului care este persoană pe care o lasă la conducerea instituţiilor.

“În lunile iulie şi august mulţi dintre directori vor fi cel mai probabil n concedii. Vă rog să transmiteţi la Instituţia Prefectului pe cine lăsaţi la comandă pe perioada cât vă aflaţi în concediu", a spus Gelu Ţigănucă.

De asemenea, acesta a cerut şefilor de deconcentrate să ia măsuri în instituțiile unde se lucrează cu publicul dat fiind că se anunţă o perioadă cu temperaturi ridicate.

"Prognozele meteo anunță că următoarele două luni vor aduce temperaturi foarte ridicate cu precipitații foarte puține. Dacă va fi așa, vă rog să asigurați apa potabilă, spații aerisite și scaune pentru încăperile în care se lucrează cu publicul. Țin ca aceste condiții să fie asigurate în caz de caniculă indiferent dacă directorii instituțiilor publice sunt sau nu în concediu de odihnă", a conchis Gelu Țigănucă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
307

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
341

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
283

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...