Sarbatori cu ger si putina zapada

Sarbatori cu ger si putina zapada
In preajma Craciunului vom avea vreme rece, cu scaderi semnificative de temperatura si, izolat, cu ninsori.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -4 si -10 grade C, iar in depresiuni vor ajunge chiar la -14 grade Celsius, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Maximele sarbatorilor de iarna din acest an vor porni in unele regiuni de la -6 grade C, iar mercurul va reusi sa ajunga, in zilele bune, doar pana la 2 grade Celsius.

Desi frig, ninsoarea va fi absenta in cea mai mare parte a tarii. Totusi, in Transilvania, Maramures si Moldova, seara de Craciun ar putea fi una cu zapada.

Potrivit meteorologilor, in urmatoarea perioada temperaturile se vor mentine preponderent negative in toate regiunile tarii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
46

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
156

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
112

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...