Sapte blocuri vor intra anul acesta in programul de anvelopare, sustinut de Ministerul Dezvoltarii!

Sapte blocuri vor intra anul acesta in programul de anvelopare, sustinut de Ministerul Dezvoltarii!

 CATALIN ALEXA, viceprimar al municipiului Botosani  

Pentru anul 2010, Primaria Botosani a alocat suma de 300.000 lei pentru anveloparea a sapte blocuri pe strada Sucevei si a trei blocuri pe strada Savenilor, in acest program contributia proprietarului fiind de 20% din valoarea lucrarilor de anvelopare, a Primariei de 30% si a Ministerului Dezvoltarii de 50%.

"In prezent se lucreaza la caietul de sarcini pentru proiectare, avem stabilite exact blocurile asupra carora vrem sa intevenim, respectiv trei blocuri turn de pe Sucevei, de la strada unde sunt spatii comerciale la parter, si mai sunt patru blocuri pe strada Savenilor. Nu stim daca vor incepe lucrarile pana la sfarsitul anului, depinde foarte mult si de rezultatul proiectarii, a expertizei tehnice, sa vedem ce spune expertiza, daca sunt necesare lucrari de consolidare, atunci lucrurile se complica", a declarat Catalin Alexa, viceprimarul municipiului Botosani.

Din acest an, municipalitatea va intensifica controalele pentru verificarea autorizatiilor de contructii pentru cei care-si anvelopeaza apartamentul pe cont propriu, cei care vor fi sanctionati, in cazul in care nu exista autorizatia de contructii, fiind contructorii.

"Pentru cei care vor sa-si anvelopeze apartamentul pe cont propriu, anul acesta vor fi controale privind autorizatiile de contructie. Amenzile, ce pot fi cuprinse intre 1.000 si 100.000 lei, vor fi acordate constructorilor, nu proprietarilor de apartamente", a adaugat Catalin Alexa.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
91

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
202

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
143

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...