Saptamana viitoare incepe distribuirea bonurilor valorice pentru achizitionarea calculatoarelor prin programul Euro 200

Saptamana viitoare incepe distribuirea bonurilor valorice pentru achizitionarea calculatoarelor prin programul Euro 200
Peste 1300 de elevi din Botosani vor beneficia de bonuri valorice pentru achizitionarea unui calculator prin programul Euro 200.

Dintre cei 2696 de elevi care au depus cerere, 788 figureaza cu venit zero, in timp ce altii nu s-au incadrat in conditiile impuse de ministerul Educatiei sau au fost eliminati intrucat, dupa ce au depus acte din care reiesea ca nu au venituri, anchetele sociale au demonstrat ca declaratiile acestora erau false.

In final, 1323 de elevi (49 la suta din totalul solicitarilor) raman beneficiari ai programului.

"Lista este definitiva si s-a afisat la unitatile scolare. In continuare se vor desfasura etapele prevazute de minister", a declarat astazi Ada Macovei, inspector general al ISJ Botosani.

Astfel, contestatiile se pot depune in perioada 3-10 iulie. Contestatiile se vor rezolva in zilele 11-12 iulie, iar afisarea rezultatelor - 27 iulie.

Bonurile valorice vor fi eliberate catre beneficiari incepand cu 13 iulie pana pe 3 august, urmand ca in termen de 30 de zile sa se achizitioneze calculatorul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
152

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
162

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
246

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...