Săptămâna începe cu soare, plouă doar în sud şi sud-est!

Săptămâna începe cu soare, plouă doar în sud şi sud-est!
Vremea este caldă şi însorită în toate regiunile ţării, cu valori termice la amiază între 23 şi 31 de grade Celsius. Ploi vor fi după-masă şi seara în sudul şi sud-estul ţării, iar izolat poate să cadă grindină.

Nici azi vremea de vară nu se dezminte. Cald, cu ploi în unele zone. Cerul se acoperă de nori mai ales după-masă şi seara, când aversele cu descărcări electrice vor insista pe arii mari din sudul şi sud estul ţării. Izolat s-ar putea chiar să avem parte şi de ceva grindină, iar vântul va prinde putere pe durata averselor. Amiaza de marţi însă continuă să fie extrem de darnică, aşa că vom avea în programul termic valori de la 23 la 31 de grade.

Moldova are parte după masă de ploi pe săturate, dar în sudul regiunii. Aversele cu descărcări electrice şi vânt nu reuşesc nici pe departe să domolească avântul termic, aşa că se vor înregistra nu mai puţin de 27 de grade la Suceava, 28 la Galaţi, 29 în Bacău şi 30 la Iaşi.

Ultima zi de primăvară vine cu vreme ploioasă, cu averse şi descărcări electrice, dar şi vânt în majoritatea regiunilor. În plus, vorbim de cantităţi serioase de apă şi nu este exclus să avem parte şi de ceva grindină. Maximele de marţi însă sunt generoase, cu valori de la 22 la 28 de grade, dar izolat s-ar putea să înregistrăm şi 30 de grade în vest, unde plouă mai puţin.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
329

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
348

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
211

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...