Săptămâna ce vine aduce temperaturi ridicate

Săptămâna ce vine aduce temperaturi ridicate
Inceputul săptămânii va aduce temperaturi mai ridicate, acestea ajungând şi până la 19 grade. De miercuri vremea se va răci uşor.
 
Duminică, temperaturile sunt mai ridicate in vest si in nord-vest si vorbim despre 17 grade in Dealurile de Vest, la amiaza, dar nu mai mult de 7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei. Vantul se simte mai mult in vest si la munte.
 
Luni temperaturile mai cresc, iar vremea va fi frumoasa. In zonele joase, ceata diminetii va persista, probabil, pana la amiaza, insa numai izolat. Vor fi pana spre 19 grade in dealurile din sudul Banatului, pe cand in depresiunile din estul Transilvaniei, mercurul se opreste in termometre la 9 grade.
 
Şi marţi temperaturile raman mai ridicate decat in mod obisnuit la aceasta data, desi ziua incepe cu ceata in zonele joase. Mai multi nori se aduna in timpul zilei peste nord-estul tarii unde lasa cateva ploi slabe, iar spre seara, se innoreaza in sud si in est, unde cresc de asemenea sansele pentru cativa stropi de ploaie. Temperaturile sunt cuprinse de la 7... 8 grade in nordul Moldovei pana la 17 grade in sudul Banatului.
 
Miercuri vremea se raceste usor in regiunile extracarpatice, unde temperaturile scad cu pana la 5... 6 grade fata de marti. Sunt asteptate maxime de la 6 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei pana la cel mult 16 grade in Dealurile de Vest. In sud-vest apar ploi slabe, iar in zonele joase se formeaza ceata. Pana la finalul saptamanii viitoare, iarna ramane departe de noi si doar ceata si burnita, mai ales dimineata si noaptea, sunt de luat in seama, la mijloc de noiembrie.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
115

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
465

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...