Santajistul familiei Madalinei Manole a fost arestat

Santajistul familiei Madalinei Manole a fost arestat
Barbatul acuzat de parintii Madalinei Manole ca i-a inselat cu 1.200 de lei a fost arestat si este inchis in arestul Politiei Bacau. Sorin Ilioaie le-a promis parintilor artistei o inregistrare audio din care ar fi rezultat ca Mircea Petru, sotul artistei, ar fi vinovat de moartea fiicei lor, scrie Adevarul.

Barbatul din Onesti, in varsta de 45 de ani, a fost retinut in urma cu patru zile de politistii din Piatra Neamt in baza mandatului de executare a unei pedepse de un an si sase luni de inchisoare pentru o inselaciune mai veche.

Ion Manole, tatal Madalinei, a povestit in septembrie ca barbatul s-a prezentat ca inginer de sunet, afirmand ca il cunoaste bine pe Petru Mircea. Dupa ce le-a spus ca are inregistrari care il invinovateau pe acesta, le-a spus parintilor Madalinei Manole ca are nevoie de o suma de bani drept ajutor pentru ca suferise un accident de circulatie pe drum si a trebuit sa mearga la spital.

"Am trait o situatie foarte dramatica. Am fost contactat de o anumite persoana, care face parte din anturajul ginerelui meu si a fetei mele, este inginer de sunet. A zis ca ne prezinta niste dovezi care vor dezlega misterul mortii fetei mele. Acele dovezi erau niste inregistrari pe telefonul mobil. Era ginerele meu, i-am recunoscut vocea. Erau niste lucruri groaznice.

Inregistrarea ar lamuri in proportie de 90% moartea fetei mele. Ne-a zis ca mai are un CD cu inregistrari care dureaza 28 de minute. Daca acele marturii sunt adevarate si au dus la moartea fiicei mele, nu stiu ce se va intampla. Barbatul a sunat la interfon azi dimineata si s-a prezentat Dragos. I-am dat drumul si a venit in casa, il cunoastem din vedere, sotia il stie de la inmormantare, de la parastas. A zis ca ne cauta de mult timp sa ne dea o informatie.

El s-a prezentat ca inginer de sunet, se cunoaste foarte bine cu fostul meu ginere. A zis ca are niste probe si ca nu mai poate sa mai taca. El mi-a prezentat un telefon pe care era ceva care m-a ingrozit, niste lucruri care il acuza pe ginerele meu, mai exact o convorbire, cam de un minut si ceva, dar toata dureaza 28 de minute. Si spunea ca mai are un CD. Eu l-am anuntat pe domnul avocat", a declarat Ion Manole pentru emisiunea Acces Direct.

Parintii Madalinei i-au dat banii, insa dupa aceea, barbatul a disparut fara sa le mai lase inregistrarea, care ar fi putut constituit o proba serioasa la dosar.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
1033

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
143

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

Duminică, 12 Mai 2024
205

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...