Şantaj sexual! Câţi bani a obţinut un botoșănean de la o femeie măritată

Şantaj sexual! Câţi bani a obţinut un botoșănean de la o femeie măritată
Un tînăr din Botosani a cunoscut pe internet o femeie măritată din Piatra Neamt cu care a întretinut relatii sexuale. A pozat-o cu mobilul si a amenintat-o că-i spune tot sotului. Prin santaj a obtinut peste 12.000 de lei. Barbatul a fost prins în flagrant cu victima într-un hotel din Roman. Judecătorii l-au pedepsit cu trei ani de închisoare, fără executare.

Aurelian Liviu J., de 45 de ani, din Botosani, dar care locuieste fără forme legale în Pitesti, a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamt la trei ani de închisoare, cu suspendare, fiind găsit vinovat de săvîrsirea infractiunii de santaj. Timp de cinci ani, cît este în termenul de încercare, inculpatul nu trebuie să mai comită alte fapte penale, altfel ajunge după gratii.

Barbatul a ajuns pe mîna oamenilor legii din Neamt, după ce în urmă cu cîtiva ani buni a cunoscut pe o retea de socializare o femeie din Piatra Neamt. S-a iubit cu ea de două ori, timp în care i-a făcut poze indecente si i-a luat din telefonul mobil numărul de telefon al sotului. Timp de aproape trei ani a făcut presiuni că o va pîrî sotului, iar victima a dat bani grei pentru a-i cumpăra tăcerea.

Toată tărăsenia a început în anul 2010 si a luat sfîrsit pe 23 martie, anul trecut. după denuntul femii, cînd inculpatul a fost prins în flagarant. Conform actelor de urmărire penală cei doi s-au cunoscut în anul 2010 pe o retea de socializare. În perioada noiembrie - decembrie 2010, în două rînduri, inculpatul a venit în Piatra Neamt unde s-a întîlnit cu femeia de loc din Vădurele, comuna Alexandru cel Bun.

Chiar dacă era căsătorită, partea vătămată a acceptat să se iubească cu un individ pe care nu-l cunotea, în locatii cum ar fi pensiuni sau hoteluri din împrejurimile orasului. La cea de-a doua întîlnire acuzatul i-a luat telefonul mobil de unde si-a însutit numărul de telefon al sotului. Apoi, cu telefonul lui, i-a făcut femeii mai multe poze deocheate, cu ea dezbrăcată si în pozitii indecente, inclusiv în timpul partidelor de sex dintre ei. La circa o lună de la aceste întîmplări a contactat-o din nou si i-a propus o nouă întîlnire, cu alti bărbati, lucru cu care femeia măritată nu a fost de acord. În aceste conditii individul a trecut la amenintări sustinînd că-i va suna sotul si va da totul în vileag. În mod repetat, în nu mai putin de 10 rînduri, prin constrîngere, victima i-a trimis bani pentru a-i închide gura.

Femeia a reclamant faptele la Politie, pe 22 iunie 2011, acuzîndu-l pe bărbat de săvîrsirea infractiunii de amenintare, iar o nouă plîngere a fost depusă pe 8 august 2012, cînd l-a acuzat de santaj. 

 Sentinta nu este definitivă.

Sursa: Mont.ro



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

astăzi, 20:15
35

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

astăzi, 19:33
52

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

astăzi, 19:14
55

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...