Sancțiuni de peste 10.000 de lei în urma raziei polițiștilor și jandarmilor în municipiul Botoșani! (foto)

În noaptea de 29 spre 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul celorlalte subunități de poliție, precum și al polițiștilor de Investigare a criminalității economice, a celor de combatere a criminalitătii organizate, polițiști rutieri, celor de la transporturi și acțiuni speciale au acționat, împreună cu jandarmii, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale comise în segmentul stradal.

Sancțiuni de peste 10.000 de lei în urma raziei polițiștilor și jandarmilor în municipiul Botoșani! (foto)

Astfel, activitățile au fost concentrate în zona localurilor publice și a celor în care se formează aglomerări de persoane, precum și pe arterele rutiere de acces către aceste zone, fiind desfășurate în intervalul orar 18:00- 04:00.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 600 de persoane, 45 dintre acestea fiind supuse controlului corporal, iar șapte persoane au fost conduse la sediul poliției.

De asemenea, au fost verificate 230 de autovehicule, peste 100 dintre acestea fiind supuse testărilor cu aparatul etilotest sau drugtest.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 162 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 127.000 de lei, dintre acestea, 120 de sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier, 31 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, iar trei sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind utilizarea aparatelor de marcat electronice.(45.000 de lei)

Totodată, au fost depistați în trafic doi conducători auto care se aflau sub influența alcoolului și două persoane care nu dețineau permis de conducere, fiind întocmite dosare penale în care se continuă cercetările pentru infracțiunile respective.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

COD PORTOCALIU de vijelii puternice și grindină, anunță meteorologii!

astăzi, 10:05
267

Avertizarea este valabilă de astăzi, 2 iulie, până pe 3 iulie, ora 10:00.Sunt vizate mai multe zone din România, inclusiv Botoșani.În Oltenia, cea mai mare parte a Transi...

Producția de usturoi de Copălău riscă să fie cea mai mică din ultimii trei ani. Canicula, cauza principală. „Nu a avut apă!”

astăzi, 09:25
103

Usturoiul a fost afectat de secetă și vremea capricioasă din ultima perioadă. În comuna Copălău, din județul Botoșani, jumătate dintre localnici cultivă usturoi pe zeci de hectare, soi...

(A) Banca Transilvania – Sucursala Botoșani angajează

astăzi, 09:13
301

Manager Relații Clienți IMM – perioadă determinatăFii parte din povestea de succes a clienților noștri!BT este despre oameni și poveștile pe care le susținem, deoarece #PeopleofBT...