Sancțiuni aplicate de jandarmi la Summer Fest!

Sancțiuni aplicate de jandarmi la Summer Fest!
Cele trei zile ale Summer Fest, eveniment organizat în Centrul Vechi al municipiului Botoșani, s-au dovedit a fi cu ghinion pentru câțiva dintre cei peste 16000 de participanți la această manifestare publică cu tradiție.

Jandarmii care au vegheat în această perioadă la desfășurarea în condiții civilizate a manifestării au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale pentru încălcări ale legislației privind ordinea și liniștea publică.

Provocarea de scandal, tulburarea liniștii publice, adresarea de injurii sau refuzul de legitimare au fost faptele săvârșite de contravenienții care nu au înțeles necesitatea adoptării unei conduite civilizate și responsabile în contact cu alți cetățeni și cu forțele de ordine.

În total, sancțiunile aplicate vor scoate din buzunarele acestora suma de 12500 de lei, procesele-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor urmând a fi trimise în vederea luării în debit la primăriile în a căror zonă locuiesc persoanele sancționate.

De asemenea, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au aplicat 14 sancțiuni în valoare de 4000 de lei pentru efectuarea de activităţi de comerţ fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege, precum și pentru vânzarea ambulantă a unor mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primărie, informeaza Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
11

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
29

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
88

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...