Sanatoriul Podriga a primit o nouă autorizație sanitară!

Sanatoriul Podriga a primit o nouă autorizație sanitară!
Sanatoriul de Neuropsihiatrie de la Podriga a primit, joi, o nouă autorizație sanitară de funcționare, după ce Direcția de Sănătate Publică Botoșani a refuzat începând cu data de 19 mai să elibereze o nouă documentație, pe motiv că apa nu este conformă.

În ultimele zile, cei de la Nova Apaserv au montat la unitatea spitalicească mai multe aparate de tartare a apei, iar în urma analizelor făcute de Direcția de Sănătate Publică s-a concluzionat că apa este conformă atât din punct de vedere chimic, cât și biologic.

Conicidență, sau nu, DSP a eliberat autorizația sanitară la nici o săptămână de când noul președinte al Consiliului Județean, social-democratul Costică Macaleți, a fost instalat pe funcție.

“În cursul zilei de astăzi (n.red. joi) am primit autorizația sanitară. Mă îndrept spre Casa de Asigurări de Sănătate pentru a depune documentația în vederea reluării contractului de finanțare", ne-a declarat Oana Norses, managerul Sanatoriului Podriga.

Potrivit lui Costel Lupașcu, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate Botoșani, finanțarea la Sanatoriul Podriga va fi reluată începând cu data de 1 iulie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
12

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
308

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
458

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...