SANATATE & SPIRITUALITATE - Cauzele subtile ale bolilor: Afectiuni ale stomacului

SANATATE & SPIRITUALITATE - Cauzele subtile ale bolilor: Afectiuni ale stomacului

 Adevaratele maladii care ne afecteaza sunt orgoliul, vanitatea, teama si egoismul  

Daca am fi constienti ca fiecare dintre noi este compus in egala masura din elemente psihice si fizice, cautarea armoniei interioare ar fi mult usurata.

O stare sufleteasca negativa este una dintre cauzele cele mai frecvente ale imbolnavirilor si fiecare poate observa ca, din cand in cand, sufera de aceleasi boli.

Ori, adevaratele maladii care ne afecteaza sunt de fapt orgoliul, vanitatea, intoleranta, instabilitatea, teama si egoismul.

Fiecare dintre aceste defecte sfarseste prin a ne crea neplaceri, un sentiment de conflict si dizarmonie interioara care, in cele din urma, se reflecta intr-o maladie de tip somatic.

Boala reprezinta modalitatea prin care trupul ne vorbeste despre starea sufletului si a constiintei. Daca pana la instalarea ei nu ne-am ascultat trupul, inseamna ca e timpul sa o facem, avand convingerea ca nu exista infrangere, ci numai lectii de viata neintelese.

In concluzie, organele nu sunt afectate intamplator: problemele care se manifesta sunt strans legate de tulburarile spirituale de care suferim.

Un proces de vindecare profund si adevarat este cel care implica vindecarea sufleteasca: reechilibrandu-ne personalitatea vom putea sa diminuam, chiar sa eliminam suferintele fizice.

 

Cauza subtila a bolilor de stomac:

- incapacitatea de a digera experientele vietii si de a accepta cele invatate.

 

Caracteristici ale personalitatii:

- persoana se interfereaza cu scopul vietii sale, refuza sa-l inteleaga si sa mearga inainte, impedicand sufletul sa progreseze;

- este incapabila sa accepte sau sa asimileze idei noi;

- nu accepta propria indoiala si neliniste, manifestand manie si agresivitate, pe care de multe ori si le refuleaza.

 

Plante medicinale: angelica, cimbru, fenicul, lemn dulce, lemnul Domnului, papadie, salcam, coada soricelului, roinita, maghiran.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
63

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
34

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
391

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...