Sănătate de post: Ciuperci umplute cu spanac!

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă o zi liberă pentru elevi și profesori, despre ce este vorba și când pică!

astăzi, 12:00

Elevii și profesorii au zi liberă joi, 5 iunie, de Ziua Învățătorului 2025, conform contractului colectiv de muncă la nivelul învățământului. În această zi nu se fac ...

Încep înscrierile în ”Taberele ARC” 2025, tinerii din afara țării așteptați și la Botoșani!

astăzi, 11:27

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) lansează astăzi cea de-a XVI-a ediție a Programului de Tabere „ARC” și deschide sesiunea de înscriere pentru cele 7000 de...

Substanțe periculoase cu destinația Franța, oprite la frontiera Rădăuți!

astăzi, 11:08

Echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism condus de un bărbat cu cetățenie rom&...