Sănătate de post: Ciuperci umplute cu spanac!

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid 0-0. Remiză spectaculoasă în derby-ul Superligii!

astăzi, 22:33

FC Botoșani și Rapid au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida care a închis etapa cu numărul 19 din SuperLiga României. Elevii lui Leo Grozavu au presat excelent la poarta R...

VIDEO - Eroii de lângă noi sau vulnerabilitatea care unește. Tu ce știi despre sindromul Down?

astăzi, 18:57

Ce se întâmplă cu doi părinți care află, la scurt timp de la nașterea pruncului lor, că se vor confrunta cu o provocare uriașă, menită să le schimbe întreaga percepție asu...

Posturi vacante în sistemul medical din Botoșani și în administrația publică, vezi LISTA completă!

astăzi, 18:30

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante,  la data de 08.12.2025, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de M...