Sănătate de post: Ciuperci umplute cu spanac!

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime știe de ce Florescu a semnat cu Slobozia: „I-a fost rușine să-mi mai ceară și a treia oară să revină la Botoșani!”

astăzi, 11:00

Valeriu Iftime a spus că l-a avertizat încă de anul trecut pe Florescu să nu plece de la FC Botoșani la Yelimay, echipă din Kazakhstan. „Anul trecut plângea să-l las să ple...

Biserica Militară din Botoșani se pregătește de hram!

astăzi, 10:00

Biserica Militară din municipiul Botoșani are două hramuri: „Sf. M. Mc. Gheorghe” și „Sf. Ștefan cel Mare” Botoșani. ”Ne pregătim de Hramul Bisericii Militare d...

Cosmin, botoșăneanul mort într-un grav accident în Italia, a fost înmormântat acasă. Era tatăl a două fetițe!

astăzi, 09:00

Durere fără margini într-o familie din Botoșani și în comunitatea românească din Italia, după ce Cosmin Alexandru Cimbru, un tânăr în vârstă de 33 de ani, a...