Sănătate de post: Ciuperci umplute cu spanac!

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concursul „Singing and Living”, organizat de Seminarul din Botoșani, și-a desemnat câștigătorii!

astăzi, 15:13

Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Gheorghe" Botoșani a organizat a doua ediție interregională a Festivalului-concurs „Singing and Living”, acesta fiind parte a...

Bărbat urmărit în Germania, prins într-o mașină care voia să treacă granița, în Vama Stânca!

astăzi, 13:30

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova, pe numele căruia era o alertă de punere î...

Dacă eşti elev la un liceu tehnologic din Botoşani, ai şansa să faci practică direct în aceste fabrici!

astăzi, 13:10

Eşti pasionat de tot ce înseamnă domeniul tehnic şi ai şi abilităţile necesare, dar ai nevoie de un mentor în tot acest drum, dincolo de profesorii de la liceul tehnic sau facultatea...