Sănătate de post: Ciuperci umplute cu spanac!

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Bordea și-a găsit liniștea de sărbători: „Stau trei zile, fac prezența în biserica pe care am restaurat-o...”!

astăzi, 09:39

Cătălin Bordea și-a făcut cu ceva timp înainte planurile în privința sărbătorilor pascale. Comediantul va petrece departe de Capitală, alături de femeia căreia i-a renovat casa. ...

O botoșăneancă a vrut să coacă pască și cozonaci, dar a dat foc la casă!

astăzi, 09:00

Casa unei familii din localitatea Sârbi a fost în pericol, ieri, după ce o femeie a vrut să folosească cuptorul pentru a coace pâine, pască și cozonaci. Funinginea depusă ...

Performanță clădită pas cu pas! Ioana Miron, botoșăneanca medaliată cu bronz la Europene: „Este tot ceea ce-mi doresc”!

astăzi, 08:30

Are 20 ani, cântărește 45 de kilograme iar dacă am fi zărit-o pe stradă, fără a știi nimic despre ea, am crede cu ușurință că este gimnastă sau face parte dintr-o trupă de balet. ...