Samsarii si bisnitarii din Piata si Bazar, in atentia Executivului Primariei

Samsarii si bisnitarii din Piata si Bazar, in atentia Executivului Primariei
Primarul Ovidiu Portariuc a declarat ca una dintre prioritatile sale este si rezolvarea problemei samsarilor si a bisnitarilor din Piata si din Bazarul din muncipiu.

De altfel, in ultima sedinta de Consiliu Local, consilierul Gheorghe Iavorenciuc a cerut Executivului Primariei sa ia unele masuri in acest sens.

“As dori ca la sfarsitul mandatului domnul primar sa declare piata libera de bisnitari si de samsari", a spus Iavorenciuc.

Primarul i-a raspuns acestuia ca se face o analiza in ceea ce priveste Piata si Bazarul, insa nu este o problema ce poate fi rezolvata pe moment.

“In ceea ce priveste Piata si Bazarul, este un punct din agenda noastra, dar nu se pot face intr-o luna de zile lucruri care nu s-au facut intr-un an. Nu va cer decat putina rabdare. Lucrurile trebuie luate treptat, pas cu pas si ajungem si la zona Piata, Bazar. Deocamdata facem o analiza pe zona respectiva sa vedem care sunt vulnerabilitatile, sa vedem de unde putem incepe. Vom ajunge si acolo", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
247

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
243

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...