Sambata seara cu trei inecati, doi la Ledada si unul in Siret!

Un alt apel a fost facut in aceasta seara, in jurul  orei 21.00, pentru un barbat care a fost gasit inecat in raul Siret, in comuna Tudora.

Apelul 112 a fost facut de Gabriel Olariu care, fiind in zona cu cei doi copii ai sai, a vazut un barbat la marginea  apei, pe malul unei insulite din raul Siret, in apropierea balastierei. Intrucat barbatul adus de apa era inecat, Ambulanta nu a mai fost nevoita sa se deplaseze la fata locului si nici echipajele de interventie de la ISU, fiind acolo doar Politia din Tudora pentru a efectua cercetarile necesare.

“Mai mult ca sigur e barbat, pentru ca e cu fata in mal, si nu se vede fata. Omul inecat e incaltat cu cizme si este imbracat cu o vesta de fas, cu niste pantaloni albastri. L-am gasit aproape de balastiera, in apa Siretului este o mica insula si acolo l-am gasit, probabil a fost adus de apa. Eu si copiii eram aici si unul dintre copii a dat cu piciorul in mana lui. E mai demult aici, ca e plin de mal pe picioare", a spus Gabriel Olariu, persoana care a facut apelul 112.

Se pare ca in cazul prezentat anterior, petrecut la Lebada, nu este vorba de o singura persoana inecata, ci de doua, care ar putea fi chiar paznicii lacului. Momentan a fost gasita doar una dintre persoane. Pompierii continua cautarile pentru a gasi si cealalta persoana.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
41

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
43

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
297

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...