Salvat în ultima clipă de la moarte

Miercuri, în jurul orei 19.00, o patrulă mixtă (jandarm, agent de poliţie şi un agent al Poliţiei de frontieră) executau o misiune de patrulare pentru combatera şi prevenirea faptelor antisociale pe raza oraşului Stefăneşti.

 

Patrula mixtă de ordine publică în urma unui apel ,,112 a fost direcţionată să intervină de urgenţă în localitatea Stînca, unde a fost semnalat un incendiu la o casă. Ajunşi la faţa locului, subofiţerii au constatat că incendiul era destul de puternic în una din camerele casei arzând deja mobilierul şi perdelele de la fereastră.

Imediat cei trei au anunţat pompierii şi au trecut la stingerea incendiului, totodată subofiţerul de jandarmi observând în camera cuprinsă de flăcări o butelie de aragaz a scos-o imediat afară, pentru a împedica o eventuală explozie.

O tânăra le-a declarat celor din patrulă, că fratele ei s-a spânzurat într-o anexă de-a casei, la locul cu pricina deplasîndu-se subofiţerul de jandarmi şi agenta de poliţie care au observat un tînăr spînzurat de o grindă cu ajutorul unui căpăstru de cal.

Subofiţerul de jandarmi imediat i-a scos laţul improvizat eliberîndu-l din strînsoare, după care din poziţia culcat a început să-i acorde primul ajutor.

Tînărul nu prezenta puls, nu respira, avea ochii daţi peste cap, iar în urma manevrelor de resuscitare cardiacă făcute de către jandarm după 3-4 minute acesta a început să respire şi să aibă puls.

Cătălin S.  de 24 de ani a fost urcat în ambulanţa sosită între timp la faţa locului şi însoţit de un subofiţer de jandarmi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...