Salvat, dar nu pana la capat!

Salvat, dar nu pana la capat!
Barbatul de 55 de ani, din Saveni, transportat duminica la urgente inghetat bocna dupa ce fusese gasit pe o straduta laturalnica din Saveni, aproape acoperit de zapada, in stare de inconstienta, nu a supravietuit, el decedand noaptea trecuta.

Desi au crezut initial ca este mort, cei care l-au descoperit duminica au observat aburii respiratiei si au solicitat imediat o ambulanta care l-a transportat la Unitatea de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean Mavromati. Medicii au precizat faptul ca barbatul a zacut o perioada de aproape doua zile expus frigului si vantului.

"Pacientul a fost internat la urgente majore si s-a aplicat tratamentul in astfel de situatii, incepandu-se incalzirea graduala cu ajutorul unor paturi speciale cu aer cald. Nici nu i s-a putut lua temperatura si pentru moment starea se mentine critica", preciza duminica un cadru medical din UPU.

Din pacate, starea in care se afla barbatul in momentul internarii si expunerea prelungita la ger nu i-a ajutat deloc pe medici, savineanul incetand din viata in noaptea de luni spre marti.

Cazul barbatului a intrat si in atentia politiei, care a inceput o ancheta pentru a stabili circumstantele in care a ajuns in aceasta stare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
9

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
107

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
74

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...