Salariile pe o luna la Teatrul Mihai Eminescu, cat toate incasarile institutiei pe un an de zile!

Salariile pe o luna la Teatrul Mihai Eminescu, cat toate incasarile institutiei pe un an de zile!
800 de lei pe zi! Adica 8 milioane de lei vechi! Atat costa incalzirea pentru o singura zi a salilor Teatrului Mihai Eminescu.

Directorul institutiei de cultura, Traian Apetrei, spune ca, lunar, factura pentru incalzire ajunge la 12.000 de lei. Si asta nu e tot! Factura la energia electrica depaseste, de cele mai multe ori, 1.600 de lei lunar.

"Iata, o seama de cheltuieli care greveaza asupra bugetului pe care Teatrul il are primit de la Consiliul Local , ceea ce ne indeamna sa fim extrem de rigurosi. Avem o centrala pe gaz, este drept, care chiar si aceasta factura a facut-o mai mica, era si mai mult de atat. Folosim o incalzire locala pentru momentele in care totusi oprim aceasta centrala termica", a declarat Traian Apetrei, director Teatrul Mihai Eminescu.

Consiliul Local a alocat din buget 3.000.000 de lei Teatrului Mihai Eminescu, iar din vanzarle de bilete institutia nu strange mai mult de 200.000 anual. Insa banii produsi din vanzarea de bilete intr-un an ajuta doar la plata salariilor tuturor angajatilor institutiei pe o singura luna.

De aceea, spune Traian Apetrei, banii in Teatrul Mihai Eminescu sunt gestionati cu maxima rigurozitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comuna sărăciei lucii renaște. Cum și-au reparat cetățenii singuri școala: „Ne era și teamă să nu se înece copiii la bude!”

astăzi, 07:13
75

Comuna Dimăcheni, din județul Botoșani, este formată din trei sate cu doar 1.300 de suflete. Pe teritoriul comunei nu-și avea sediul niciun agent economic iar localnicii trăiau doar din agricult...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Patapie; Sf. Ap. Cezar, Tihic şi Onisifor

astăzi, 07:01
17

Apoi, a venit la Constantinopol, unde a făcut multe şi mari minuni: le-a redat orbilor vederea, i-a tămăduit pe cei care sufereau de hidropizie, ungându-i cu untdelemn sfinţit, a izgonit de...

Accident cu patru victime în această seară, mașină răsturnată pe marginea drumului! (Foto)

Joi, 7 Decembrie 2023
1947

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de prim ajutor SMURD, dar și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambul...