Salariile jucătorilor de la Botoșani, diminuate cu 25 la sută chiar înaintea meciului cu Steaua: "Ce să le fac la baieții astia?"

Salariile jucătorilor de la Botoșani, diminuate cu 25 la sută chiar înaintea meciului cu Steaua: "Ce să le fac la baieții astia?"
La conferinta de presa de la finalul partidei dintre FC Botosani si Steaua Bucuresti, incheiată cu victoria stelistilor, scor 0-2, antrenorul Leo Grozavu a facut dezvaluiri nu tocmai placute din cadrul clubului.

Antrenorul FC Botoşani a spus ca salariile jucatorilor au fost diminuate chiar inaintea partidei cu Steaua, iar presedintele FC Botosani a confirmat ca scaderea salariilor s-a facut cu 25 %.

"Vreau sa felicit jucatorii pentru daruirea pe care au dat-o, dar atunci cand vrei sa castigi cu Steaua iti trebuie mai mult. Rezervele de la Steaua sunt mai valoroase decat jucatorii de la Botosani. Noi la Botosani nu cred ca avem jucatori platiti la nivelul rezervelor de la Steaua. Speculatii se pot face, ca am jucat cu echipa a doua. Care e prima echipa si care e echipa a doua? Este prea mare diferenta intre Botosani si Steaua. 

Lumea trebuie sa aprecieze ce se intampla la Botosani, un club extraordinar, si trebuie sa inteleaga ca suntem un club mic, cu un buget mic, ne straduim. Suntem pe locul 4 in campionat. Nu putem bate Steaua! Asta este! Bateti-ne, injurati-ne, ocarati-ne ca nu putem bate Steaua. Astia sunt jucatorii nostri. Sunt jucatori platiti cu 1.000 de euro pe luna, cu 2.500 de lei pe luna. Atat putem si nu poti juca mai mult, nu poti face fata unor jucatori platiti cu mii de euro. Cu siguranta este si frica, pentru ca eu nu-mi explic cum un jucator precum Golofca, in minutul 60 face crampe musculare. Asta nu e din lipsa de pregatire. Tensiunea si ce pregateste el la nivel mental il blocheaza. A cedat datorita tensiunii. Daca jucam cu Targu Mures astazi toti jucau pana in minutul 90 si castigau. 

Cine suntem noi? In aceasta saptamana toti jucatorii au suferit reduceri salariale. Cum sa-i batem pe Steaua? Nu am putut sa batem Steaua datorita unor probleme pe care le avem la nivelul intern si cu jucatorii pe care ii avem. Am transferat de la Suceava, de la Spesi Sfantu Gheorghe, de la echipe desfiintate. Trebuie sa ne reglam bugetul, nu mai sunt bani. Am acceptat cu totii, staff, jucatori. Au fost discutii individuale, discutii particulare. Ce sa le fac la baietii astia? Sa-i omoram acum ca nu au batut Steaua?", a spus Leo Grozavu.

Cornel Sfaiter a precizat ca incepand cu luna ianuarie a anului urmator spera sa revina la salarii mai mari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
105

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
874

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
408

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...