Şah la doamnele din PSD!

Şah la doamnele din PSD!
Femeile din PSD vor demara mai multe actiuni menite sa marcheze o serie de zile consacrate la nivel international. Astfel, pe 19 noiembrie, la Iasi, in cadrul Comitetului Executiv National al organizatiei de femei din PSD, urmeaza a fi stabilit un program exact al acestor actiuni.

Cert este ca pe 25 noiembrie femeile pesediste vor marca ziua dedicata combaterii violentei impotriva femeii. Aceste manifestari se vor desfasura pana pe 10 decembrie, zi in care femeile din PSD vor marca Ziua Drepturilor Omului.

"Vor fi organizate mai multe actiuni la care vor participa atat femeile social-democrate, cat si o serie de fundatii cunoscute pentru militantismul in domeniul egalitatii de sanse", a precizat Doina Dretcanu.

Totodata, Partidul Social Democrat Botosani anunta ca va organiza pe 21 noiembrie, la sediul organizatiei de femei a PSD Botosani, un concurs de sah sub titlul "Haideti sa jucam sah, prieteni".

La aceasta competie vor participa copii sub 12 ani, seniori, dar si pensionari. Inscrierile se fac la numarul de telefon 0748 035 190, pana in data de 19 noiembrie. Castigatorii concursului vor primi premii in bani, suma totala fiind de 10 milioane de lei vechi. Premiile vor fi inmanate pe 27 decembrie, la sediul PSD Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Vasile Cristian Achiței: Vot final pe legea pentru aprobarea finanțării autostrăzii A7 (Foto)

astăzi, 18:56
7

„Astăzi, în calitate de senator, am votat pentru adoptarea Legii nr. 264/2024, prin care se aprobă contractul de finanțare a construcției autostrăzii A7 Ploiești-Siret printr-un cred...

Copiii unei grădinițe din Ștefănești au luat lecții de educație rutieră de la polițiști (Foto)

astăzi, 18:36
13

Polițiștii le-au prezentat copiilor regulile de circulație și importanța respectării acestora  pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere nedorite.Într-o modalitate...

Proiect de dotare cu laboratoare inteligente la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani

astăzi, 17:23
50

Proiectul care se va derula în perioada 25.01.2024-19.12.2024 are o valoare totală de 702.418,70 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadru...