Să fim altruiști de 8 Martie!

Să fim altruiști de 8 Martie!
 Spitalul Județean "Mavromati" Botoșani, secția Psihiatrie, organizează împreună cu Uvertura Mall, sâmbătă și duminică (8, 9 martie) expoziția cu vânzare "Florile Primăverii".

  Publicul va putea admira picturi pe pânză, metaloplastie și origami realizate în atelierele de artă și terapie ocupațională de către pacienții spitalului împreună cu coordonatorii lor.

Scopul principal al desfășurării acestei acțiuni este de a atrage atenția publicului larg asupra abilităților artistice și a sensibilității deosebite de care dau dovadă acești oameni.

Aceste evenimente reprezintă un prilej pentru persoanele implicate de a sprijini programele de reintegrare în societate propuse de specialiști.

Creăm pe această cale o modalitate prin care pacienții contribuie prin creativitatea lor la sărbătorirea primăverii. Fondurile strânse în urma acestei expoziții vor fi folosite pentru achiziționarea de materiale pentru atelierele de terapie.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
1

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
107

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
47

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...