SĂ FIE ADEVĂRAT? Premierului Victor Ponta: Verifică la 544 să vezi dacă te ascultă DGIPI

SĂ FIE ADEVĂRAT? Premierului Victor Ponta: Verifică la 544 să vezi dacă te ascultă DGIPI
O "Voce Binevoitoare" s-a grăbit să mă anunţe că dacă formez de pe numărul personal de mobil, în orice reţea, numărul scurt 544, voi afla dacă DGIPI îmi ascultă telefonul. Cum? Foarte simplu: dacă îmi va răspunde robotul cu anunţul "Ai tastat un număr greşit" sau "Număr incorect. Te rugăm să încerci, din nou, verificând înainte numărul format", am cartela SIM "curată". În schimb, dacă voi auzi sunete sacadate, ca de ceas, atunci înseamnă că numărul de mobil este sub supravegherea lui "Doi şi-un sfert", cu ştiinţa directorului general Gelu Oltean. Atenţie, supravegherea nu este realizată de SRI!
 
Nu fac parte din oamenii cu apucături paranoice, dar m-a distrat ideea de a face o probă. Am sunat la numărul "suflat" de "Vocea Binevoitoare" de pe telefonul meu folosind numărul meu de mobil pe care îl am dintotdeauna. Am sunat mai multe zile la rând, la ore diferite. Invariabil, când am apelat numărul 544 nu mi-a răspuns robotul, ci am auzit sunete sacadate ca de ceas.
 
Am repetat manevra cu un alt telefon şi un alt număr de mobil din reţeaua Orange. Robotul şi-a făcut datoria şi ne-a spus, în română, că "Ai tastat un număr greşit", după care a amuţit.
 
Am reluat "procedura" cu telefonul meu, dar cu o altă cartelă SIM în aceeaşi reţea Orange. Şi de această dată robotul ne-a expediat sec: "Ai tastat un număr greşit".
 
Ca să nu fie vreun dubiu, am încercat şi în reţeaua Vodafone. Aici robotul ne-a anunţat în română şi engleză că am sunat la un "Număr incorect. Te rugăm să încerci, din nou, verificând înainte numărul format"!
 
Doamnelor şi domnilor, pentru a evita orice urmă de păcăleală, am postat in format AUDIO am postat în format AUDIO, la finalul textului, întregistrările respective. Vă puteţi juca şi dumneavoastră cu numărul scurt 544. Vă urez distracţie plăcută!
 
Dar, ca să parafrazez o expresie celebră dintr-un film românesc, spun cât se poate de jurnalistic: "Pe mine toate aceste manevre absconse puse la cale de Gelu Oltean mă lasă rece". Pentru că nu am nimic de ascuns, atât timp cât scriu la un cotidian naţional şi semnez textele cu numele meu.
  
Totuşi, tărăşenia cu numărul 544 nu ar trebui să-i lase reci pe ministrul de Interne, Radu Stroe, şi pe prim-ministrul Victor Ponta. Pe liberalul Radu Stroe, pentru că sub tutela lui acţionează DGIPI, iar pe socialistul Victor Ponta, pentru că l-a pus cu mânuţa lui pe Gelu Oltean şef la "Doi şi-un sfert".
 
Vă întrebaţi, desigur, de ce doreşte secretarul de stat Gelu Oltean să-mi asculte telefonul? Pentru că, după ce am publicat textul ARMAGHEDON 0215, text înţesat cu informaţii beton şi 100% adevărate despre activitatea ilegală a directorului DGIPI, Gelu Oltean are nevoie să ştie cu cine vorbesc şi cine îmi furnizează informaţii din ograda lui coruptă. În loc să facă binecuvenita curăţenie - speranţe deşarte! - printre trădătorii din 0215, Gelu Oltean îmi supraveghează telefonul. Îl anunţ că sursele mele sunt mult mai deştepte decât a visat el vreodată să fie!
  
În urmă cu câteva zile, după ce am primit un răspuns de la Administraţia Prezidenţială pe tema prezenţei dubiosului Gelu Oltean în fruntea DGIPI, i-am trimis premierului o întrebare legată de necesitatea destituirii respectivului secretar de stat din funcţia de director general la "Doi şi-un sfert". Au trecut 10 zile şi nu am primit nici un răspuns de la domnul prim-ministru Victor Ponta.
 
Interesant mai este un fapt: în ultima vreme, ca director al cotidianului naţional PUTEREA, am comunicat prin SMS, de pe numărul meu de mobil, cu premierul Victor Ponta.
 
Este deplorant să fii prim-ministru într-o ţară din Uniunea Europeană şi să fii ascultat ilegal, chiar şi tangenţial, de cel pe care tu l-ai numit şef peste DGIPI - departament construit ca să descopere trădătorii din Ministerul de Interne, nu să-i protejeze!
 
Este umilitor pentru premierul Victor Ponta ca personajul Gelu Oltean să-i citească mesajele dimineaţa, la cafea!
 
Este degradant ca DGIPI să fie condusă de un individ mediocru, gonit pe vremuri din sistem pentru fapte de corupţie!
 
Este ilegal ca numărul meu de telefon să fie ascultat pentru folosul personal al lui Gelu Oltean!
 
Dacă pentru domnii Stroe şi Ponta nu sunt ilegale ordinele lui Oltean, atunci se cheamă că eu am pus România şi poporulîn pericol când am publicat ARMAGHEDON 0215 şi trebuie să fiu supravegheat permanent, astfel încât ţările imperialiste să nu afle dedesubturile din dosarele instrumentate profesional, perfect legal, de corecţii superagenţi ai DGIPI.
 
P.S. : În aceeaşi reţea Orange mai am pe numele meu un alt număr de telefon, număr ce este folosit de un membru al familiei şi nu de subsemnatul. Am sunat şi de pe acea cartelă SIM la numărul scurt 544 şi am înregistrat aceleaşi sunete sacadate, ca de ceas. Îl anunţ pe această cale pe Gelu Oltean, directorul general al DGIPI, că eu nu am folosit niciodată celălalt număr înregistrat la Orange. Nu de alta, dar dacă nu-l mai ascultă, poate face o mică economie la bugetul şi aşa sărac al lui Victor Ponta.

MIHAI PÂLȘU, cotidianul PUTEREA

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
23

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
33

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
74

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...