S-au tinut de cuvant!

S-au tinut de cuvant!

 Casa in constructie  

Chiar inainte de expirarea termenului, primarul din comuna Vorona a anuntat ca locuintele ridicate pentru sinistratii din satul Joldesti au fost deja finalizate.

Iar ca un premiu, Guvernul a mai alocat inca 2000 de lei pentru fiecare casa pentru executia instalatiei electrice. Cel mai sigur, proprietarii noilor case nu se vor muta prea curand in ele. Si asta pentru ca, desi au fost predate la rosu, locuintele mai necesita ceva lucrari de finisaj.

Patru voroneni din satul Joldesti s-au trezit aproape sub cerul liber in luna iulie a acestui an. Atunci furia apelor s-a revarsat fara mila peste munca de-o viata a oamenilor, cei mai multi dintre ei aflati la a treia varsta. Trecutul a ramas insa in urma, iar sinistratii au acum locuinte noi.

Mai trainice decat cele luate de ape. Pentru fiecare astfel de locuinta, Guvernul a alocat peste 20.000 de lei. Si asta nu e tot. Alti 8.000 de lei vor fi trimisi de Guvern la Vorona pentru ca cei patru oameni sa beneficieze si de curent in noile locuinte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
23

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
65

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...