S-au instalat primele WC-uri care blocheaza clientii, dupa 5 minute

S-au instalat primele WC-uri care blocheaza clientii, dupa 5 minute
Toaletele publice, dotate cu un dispozitiv care blocheaza utilizatorii, dupa 5 minute, au rolul de a preveni actele de vandalism.

Noul sistem face ca utilizatorul toaletei sa poata iesi in siguranta din cabina daca nu sta mai mult de cinci minute, peste acest timp nemaiavand nicio sansa sa o paraseasca.

Primele astfel de dispozitive au fost montate in toaletele publice din Klaipeda, un oras turistic pitoresc la Marea Baltica, relateaza mosnews.com, in acest scop cheltuindu-se 365.000 de dolari.

In cazul in care se stie cu inima curata, el poate suna un specialist care sa-l elibereze, dar numai dupa ce se constata ca toate dotarile cabinei de WC sunt intacte.

Daca nu va suna, cel inchis in toaleta isi poate petrece o buna bucata de timp incuiat, reflectand la actele de vandalism savarsite sau la pranzul care nu i-a "picat" bine la stomac.

La Paris, oras in care toaletele publice functioneaza pe acelasi principiu, clinetii sunt lasati 15 minute inainte de a fi blocati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
19

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
32

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
399

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...