S-au afișat rezultatele la titularizare!
BOTOSANI

S-au afișat rezultatele la titularizare!
Ministerul Educației a publicat, miercuri, rezultatele obținute de candidații are au susținut concursul de titularizare.

La nivelul județului Botoșani s-au înscris la acest examen un număr de 526 de candidați, dar peste 100 fie nu s-au mai prezentat fie au ieșit din sala de examen după ce au văzut subiectele.

Candidaţii care vor obţine la concursul naţional unic minim 7.00 se pot titulariza în ordinea descrescătoare a mediilor pe posturi/catedre vacante, în limita numărului de posturi/catedre titularizabile, din lista afişată pentru concurs.

Pentru a putea fi repartizaţi pe un post pentru suplinire, candidaţii trebuie să obţină minimum media 5.00 la concursul de titularizare. Primele rezultate ale concursului de titularizare se vor afișa în data de 27 iulie, iar în zilele de 27 și 28 iulie pot fi depuse contestații. Rezultatele finale se afișează în data de 3 august. 

 Vezi AICI rezultatele obținute de candidații din județul Botoșani!

La Botoșani, cele mai mici note s-au luat la disciplina educație fizică și sport, unde au fost candidați cu 1,70 sau 2,25, dar sunt și candidați care au luat la discipline precum geografie 9,50.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
270

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
329

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
762

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...