S-a stins din viaţă un profesor: CONSTANTIN ŞTIRBU

S-a stins din viaţă un profesor: CONSTANTIN ŞTIRBU

   Facebook

A făcut istorie în sportul botoşănean. A plecat prea devreme, după o chinuitoare suferinţă. Prietenii, colegii sunt îndureraţi de dispariţia profesorului Constantin Ştirbu, numeroase mesaje fiind postate în această dimineaţă pe reţelele de socializare.

Constantin Ştirbu a activat la Liceul Tehnologic "Stefan cel Mare si Sfant" Vorona, fiind profesor de Educaţie fizică. A avut performanţe remarcabile, în special în oină, anul trecut obţinând, la Olimpiada natională a sportului scolar, pozitia a II-a atat la invatamantul gimnazial, cat si la cel liceal.

Cunoscuţii, elevii, prietenii, colegii sunt profund îndureraţi de dispariţia dascălului, aceştia postând numeroase mesaje pe Facebook. Iată câteva dintre ele:

"Prea devreme a plecat dintre noi! Chiar si cineva care nu-l cunostea personal pe domnul profesor isi poate da seama ce fel de om era dupa toate comentariile lasate de elevi,profesori si oameni care au avut norocul de a-l cunoaste...In aceste cazuri cuvintele sunt de prisos,din pacate.Nici cele mai sincere pareri de rau nu pot alunga durerea familiei,dar sper ca Bunul Dummezeu sa-i ajute sa-si gaseasca linistea si domnului profesor iertare si odihna pasnica ! Condoleante familiei...".

"A luptat din rasputeri cu suferinta, a luptat si a pierdut. S-a stins cu ochii inlacrimati si privirile pline de deznadejde si durere. A lasat in urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu il poate lua nimeni este inima noastra si unde va ramane vesnic. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!"

"Condoleante familiei indurerate  Chiar daca nu mi-a fost profesor, il stiam catusi de putin, a fost un om extraordinar, glumet si respectuos pe deasupra, pacat  Dumnezeu sa-l aiba in pace!".

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
102

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
436

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
161

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...