S-a spânzurat lângă Spitalul din Darabani!

S-a spânzurat lângă Spitalul din Darabani!
Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Darabani, și-a pus capăt zilelor spânzurându-se de un copac din curtea Spitalului din localitate.

După ce a divorțat de soție, bărbatul a fost din ce în ce mai abătut, trebuind să aibă grijă de doi copii și de mama bolnavă.

Toate acestea le făcea dintr-un salariu de sudor, din care mai rupea din când în când şi pentru băutura în care-şi îneca amarul.

Copleșit de necazuri bărbatul s-a sinucis.

Poliţiştii susţin că în urmă cu mai mult timp şi fratele acestuia a murit în condiţii suspecte, fiind găsit spânzurat între cei doi cai ai căruţei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
614

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
369

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
132

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...