S-a spanzurat dupa o cearta cu sotia! FOTO

S-a spanzurat dupa o cearta cu sotia! FOTO
Un barbat in varsta de 42 de ani, din Agafton, s-a spanzurat sambata seara chiar in curtea casei unde locuia cu sotia si cu socrii. In cursul dupa-amiezii barbatul s-a certat cu sotia, iar la un moment dat a luat masina si a plecat.



La circa 200 de metri de casa, acesta a pierdut controlul asupra volanului si a intrat intr-un cap de pod, insa in urma impactului nu a fost ranit, ci a rezultat doar avarierea autoturismului.

Un localnic poveste ca l-a vazut imediat dupa producerea accidentului si ca acesta era sub influenta bauturilor alcoolice, iar la un moment dat a cazut pe strada si s-a lovit la cap. A reusit insa sa se ridice si sa plece catre casa.

“Eu veneam pe strada si am vazut masina izbita in pod. In masina nu era decat proprietarul masinii, care era beat. M-am dus la niste vecini ca sa cer ajutor sa scoatem masina. Intre timp a venit si sotia lu, era si fratele aici, proprietarul masinii s-a impiedicat si a cazut pe beton la capatul podului si din partea stanga, de la cap, incepuse sa ii curga sange. Si a plecat acasa. Dupa circa zece minute s-au auzit niste tipete si i-am spus fratelui sau ca treaba nu e buna. A plecat fratele sa vada ce e si dupa aia a venit sa spuna ca s-a intamplat necazul. Nu stiu daca s-a certat cu cineva sau ce a fost", povesteste localnicul.

La scurt timp dupa ce a ajuns acasa, barbatul si-a pus capat zilelor, spanzurandu-se de un copac din curte.



Sotia a fost cea care l-a gasit si desi a taiat funia cu care acesta se spanzurase, la fata locului fiind chemata si o Ambulanta, barbatul nu a mai putut fi salvat.

“Am ajuns si am constatat decesul, semnele clinice nu mai impuneau masurile de resuscitare", a declarat medicul Bogdan Ursu, din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta.



Mama barbatului, care locuieste la cateva case de acesta, a spus ca acesta nu se prea intelegea cu socrii.

“Nu stiu de ce a facut asta, cu doua ore inainte vorbisem cu el. Eu nu am stiut ce se intampla pana nu am vazut Ambulanta. Astazi a taiat porcul, s-a pregatit pentru sarbatori si acuma porcul ii face praznic", a spus mama barbatului.



Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz si au dispus efectuarea necropsiei.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
324

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
460

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
590

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...