S-a pornit de acasa in toiul noptii si a sfarsit inghetat!

S-a pornit de acasa in toiul noptii si a sfarsit inghetat!
Un batran in varsta de 82 de ani a plecat la drum cand inca nu se facuse ziua, pentru a ajunge la timp in localitatea Popeni, la niste rude.

Oamenii legii spun ca Ion Horostean, din Braesti, mergea pe jos dinspre Leorda spre localitatea Popeni.

Frigul de asta-noapte si varsta inaintata si-au spus cuvantul. Astazi, un barbat l-a gasit pe camp, aproape complet inghetat, semn ca decesul se instalase de asta-noapte.

Politistii criminalisti sositi la fata locului spun ca nu au gasit urme de violenta pe corp. Urmeaza sa se studieze si dosarul medical, pentru a se stabili daca batranul suferea de vreo afectiune cronica.

"Desi am ajuns in timp util la locul solicitarii, nu s-a mai putut face nimic pentru victima. Prezenta rigiditati instalate de mai mult timp si noi doar am constatat decesul", a precizat Constantin And one, medic in cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
114

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
422

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
64

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...