S-a oprit în semifinale la Wimbledon! Accidentată, Simona Halep a luptat eroic, dar a pierdut cu Eugenie Bouchard

Simona Halep n-a reuşit să treacă de Eugenie Bouchard, scor 6-7, 2-6 şi a ratat şansa de a juca finala de la Wimbledon cu Petra Kvitova. Românca s-a accidentat la gleznă, în primul set, la scorul de 2-2 şi a avut mari dificultăţi în a continua partida.

Calificata in premiera in penultimul act de la All England Club, Simona a dat piept cu Bouchard, "copilul teribil" al tenisului feminin, cea pe care multi specialisti o vad deja ca noua Maria Sharapova.

Debutul semifinalei de la Londra a fost unul echilibrat, cele doua jucatoare castigand fiecare pe propriul serviciu in primele doua game-uri. Simona a reusit apoi un break senzational, insa imediat si-a pierdut serviciul si situatia de pe tabela a redevenit echilibrata.

Imediat dupa acest punct, Halep a calcat stramb si a acuzat o accidentare la glezna stanga, fiind nevoie de interventia medicului. Romanca si-a revenit rapid, insa jocul ei a parut mai temator dupa acest incident, ea incercand, probabil involuntar, sa se protejeze.

Chiar si in aceste conditii ea a mers cap la cap cu Bouchard pana in tie-break, acolo unde canadianca a profitat de greselile Simonei si s-a impus cu 7-6.

Setul doi nu a avut practic istoric. Halep si-a castigat primul serviciu, insa a cedat apoi cinci game-uri consecutive, permitandu-i canadiencei sa se distanteze decisiv. Pe final de partida, constanteanca a salvat nu mai putin de patru mingi de meci, insa a fost prea putin si prea tarziu pentru a spera la finala.

Eugenie Bouchard a invins si s-a calificat in prima ei finala de Grand Slam din cariera, in timp ce Simona este nevoita sa se multumeasca cu cel mai lung parcurs al unei romance la All England Club.

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani, Marius Constantin Budăi: „Oprim toată România pentru că domnul Ciucă nu stă bine în sondaje?”

Tuesday, 8 October 2024

„Liberalii au  greșit enorm când au anunțat că rup coaliția, dar rămân la guvernare. În fața unei asemenea contorsiuni logice, omul obișnuit are o singură explica...

Peste 140 de botoșăneni sancționați de polițiști în ultimele 24 de ore!

Tuesday, 8 October 2024

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...

Proiect de reducere a abandonului: Învățământ hibrid sau online și ore remediale pentru studenții care lucrează!

Tuesday, 8 October 2024

Programul își propune să ofere suport concret tinerilor pentru a absolvi facultatea, precum cursuri în sistem hibrid sau online, recunoașterea creditelor anterioare, sau parteneriate cu...