S-a mutat în România, dar a ramas pe drumuri: italian păcălit de iubita lui româncă

S-a mutat în România, dar a ramas pe drumuri: italian păcălit de iubita lui româncă
Un italian s-a îndrăgostit de o româncă mai tânără cu 20 de ani decât el, s-a mutat în România, dar a fost păcălit de iubita lui. Cotidianul Adevărul a prezentat povestea tristă a lui Carlo Sorgi, italianul care a cunoscut-o pe românca Virginia în 2002, când el avea 51 de ani.

Ea avea cu 20 de ani mai puţin. Îndrăgostit nebuneşte de româncă, a chemat-o în Italia şi i-a făcut acte.

"Am cunoscut-o pe Virginia în 2002, când am venit în vizită la prietenul meu. Am stat doar o lună în România dar am ţinut legătura, vorbeam la telefon. Apoi am chemat-o şi pe ea în Italia, i-am făcut un contract de muncă pentru a o îngriji pe mama mea", povesteşte Carlo Sorgi.

În 2010, Carlo a ieşit la pensie, iar cei doi s-au hotărât să revină în Vâlcea şi să-şi cumpere o casă, la Ocnele Mari. Italianul susţine că i-a transferat româncei câteva zeci de mii de euro pentru achiziţionarea imobilului întrucât el nu avea voie să deţină proprietăţi pe teritoriul României.

"Am lucrat 40 de ani în Ministerul de Finanţe, iar în aprilie 2010 m-am pensionat. Am primit o lichidare de 67.000 de euro în iulie, apoi am făcut un transfer bancar de 50.000 de euro pe numele Virginiei, pentru achiziţionarea unui imobil în Vâlcea. Ea îmi spunea că un cetăţean străin nu poate cumpăra un imobil în România şi, sincer, nu m-am gândit că voi ajunge vreodată în situaţia asta", spune Carlo.

"Problemele au început în noiembrie 2013, când eu eram în Italia, mi-a trimis un mesaj în care îmi spunea că nu mă mai iubeşte, că are pe altcineva. Am aflat că este vorba despre un profesor de religie din Horezu, am discuţiile lor de pe facebook.

După ce m-a anunţat că are un nou iubit, în faţa prietenilor se comporta normal, ca şi cum nu mi-ar fi spus că nu mai vrea să aibă de-a face cu mine", afirmă italianul.

La începutul lunii ianuarie 2014, italianul a dat foc casei. Acesta nu şi-a mai putut stăpâni furia când poliţiştii l-au informat că trebuie să-şi găsească un alt domiciliu pentru că iubita nu-l mai vrea în casa din Ocnele Mari.

După acest episod, fosta iubită a depus plângere la poliţie pentru distrugere prin incendiere. Familia fetei consideră că italianul nu are drepturi asupra casei pentru care a plătit 50.000 de euro. "A dat foc la casă şi i-am făcut plângere. Fata mea a muncit cât a fost plecată în Italia şi a strâns nişte bani. E casa fetei mele, ea are act notarial, el nu are nimic. Fata mea are acte pe absolut tot. Există judecători, se vor judeca", susţine tatăl româncei.

La rândul său, păgubitul a depus trei plângeri împotriva fostei iubite pentru abuz de încredere, înşelăciune şi furt. În ciuda acestei experienţe, Carlo nu va părăsi România. "Sper să-mi recuperez casa pentru că vreau să rămân în România, să încep o afacere. Nu mai am încredere în oameni ca înainte, dar vreau să trăiesc aici".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
75

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
37

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
219

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...