S-a înjunghiat singură în burtă

S-a înjunghiat singură în burtă
Şi-ar fi provocat un avort lovindu-se în burtă cu o foarfecă, prefăcându-se apoi victima unei agresiuni: din acest motiv o româncă de 27 de ani din provincia italiană Macerata a fost denunţată de carabinieri.
 
Tânăra, dansatoare într-un club de noapte, a telefonat la 112 spunând că a fost agresată de un necunoscut. Când au ajuns carabinierii la Borgo di Pierdipa au găsit-o inconştientă la pământ, în faţa uşii locuinţei, cu răni grave la burtă provocate cu un obiect ascuţit. "M-a atacat pe stradă, nu ştiu cine m-a înjunghiat".
 
Una dintre aceste lovituri chiar i-a secţionat intestinul. La spital medicii au descoperit că una dintre lovituri a rănit mortal în cap fătul de şapte luni pe care femeia îl avea în pântec. Nici măcar o intervenţie disperată nu a reuşit să salveze copilul.
 
Din apartament a fost recuperată o foarfecă însângerată şi verificările tehnice au exclus prezenţa unei a doua persoane. În urma anchetelor efectuate în acea noapte, a testelor biologice, a examenelor medico-legale şi a mărturiilor, investigatorii au descoperit că femeia s-a rănit singură pentru a întrerupe o sarcină nedorită, scrie gazetaromaneasca.com.
 
Ancheta continuă acum în România, pentru a se stabili dacă fata a fost obligata de cineva sa faca acel gest disperat.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
95

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
639

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
419

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...