S-a inaugurat Gradinita Nr. 20, din cartierul ANL Cismea - GALERIE FOTO, VIDEO

S-a inaugurat Gradinita Nr. 20, din cartierul ANL Cismea - GALERIE FOTO, VIDEO
Primarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, impreuna cu inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Mihaela Hunca, au inaugurat, miercuri dimineata, Gradinita Nr.20, aflata in cartierul ANL Cismea.

Cei doi au fost ajutati sa taie panglica de doi copii, respectiv o fetita si un baietel, dupa care, impreuna cu parintii si cu educatorii au vizitat gradinita. La eveniment au participat si consilierii locali Ady Petrusca si Tereza Nica.

Momentat vor functiona in gradinita doua grupe, urmand ca din toamna ca fie patru grupe, iar programul sa fie unul prelungit.



"Sunt foarte bucuroasa ca avem o astfel de gradinita in sistemul de invatamant botosanean. Trebuie sa apreciez eforturile care s-au facut in ultima perioada, pentru ca aceasta gradinita a inceput sa fie construita inca din 2007. Noi acum construim o gradinita doar in 6 luni. Am reusit sa finalizam aceasta gradinita intr-un cartier in care aveam nevoie si speram ca in toamna toate grupele sa fie complete si sa facem si program prelungit", a declarat Mihaela Hunca, inspector general al ISJ Botosani.



"Au fost mici probleme pe care am incercat sa le rezolvam. Ma bucur ca reusim sa inauguram aceasta gradinita si ma bucur ca vad copiii multumiti. Ii vad ca deja abia asteapta sa se cunoasca si sa se joace. Sunt copii care n-au mai fost la gradinita sau copii care faceau drumuri pana in oras la alte gradinita.", a declarat si primarul Ovidiu Portariuc.

Gradinita este dotata cu sala de sport, cabinet medical, dar si o sala cu doua paturi, unde copiii care se imbolnavesc pot sa stea acolo.

Daca pe interior arata excelent, pe exterior imaginea nu este una tocmai placuta. In pereti sunt gauri mari si tencuiala a fost facuta de mantuiala. Primarul Ovidiu Portariuc a precizat ca aceste probleme vor fi remediate.

1,5 milioane de lei a costat aceasta lucrare, investitia fiind realizata cu bani de la bugetul local.



























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
508

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
238

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
194

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...