S-a îmbătat și a urcat la volan. Consecințe: accident și dosar penal

S-a îmbătat și a urcat la volan. Consecințe: accident și dosar penal

Un șofer din localitatea Broscăuți s-a ales cu dosar penal, după ce s-a îmbătat, a urcat la volan și a produs un accident.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.4 Dorohoi, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea menționată a avut loc un accident rutier și că este posibil ca şoferul să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma deplasării la faţa locului, pe drumul judeţean 292A, în localitatea Broscăuţi, a fost depistat un autoturism care se afla pe partea dreaptă a părţii carosabile şi prezenta avarii la partea din faţă.

În proximitatea autoturismului a fost identificat  conducătorul auto, în persoana unui bărbat de 51 de ani, din municipiul Botoşani.

În urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitaliească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

    Șoferul are dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
214

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
45

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...

Bunica Viorica a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 07:07
188

Taraș Viorica este din localitatea Pădureni, comuna Coșula. Miercuri seara, la ora 19:00, a plecat de la locuința unei cunoștințe înspre domiciliul său, însă până în p...