S-a deschis Targul de Paste, pe Pietonalul Unirii-FOTO

Targul traditional de Paste, de pe Pietonalul Unirii, a fost inaugurat luni la amiaza. Desi, la deschidere, doar jumatate dintre casutele puse la dispozitie de catre municipalitate erau ocupate, reprezentantii Primariei sustin ca de maine toate casutele vor fi deschise.

"Acest Targ se adreseaza tuturor botosanenilor care doresc sa cumpere produse naturale, sa cumpere produse fabricate in judetul Botosani, sa cumpere produse ecologice, fara E-uri. Speram din tot sufletul sa vina cat mai multi producatori si sa isi expuna marfa, oamenii sa aiba de unde cumpara, la preturi de producator, la preturi bune, mai mici decat ar trebui sa fie in magazine in mod normal. Toate casutele au fost rezervate, multi au venit dimineata dar au avut o retinere din cauza vremii, ei credeau ca vom pune la dispozitie corturi, dar cand au vazut casutele au decis sa vina, si de maine Targul va fi plin", a spus viceprimarul Florin Ghiorghita.







Botosanenii care au drum astazi pe Pietonalul Unirii pot cumpara produse de panificatie si cozonaci, tuica, vin, miere de albine sau produse din ceramica, specifice sarbatorilor pascale.

Targul traditional de Paste este organizat de Asociatia pentru Botosani, in parteneriat cu Primaria Municipiului Botosani, si va fi deschis pana pe data de 14 aprilie.







Evenimentul reuneste expozanti din judetul Botosani, care vor aduce spre degustare si cumparare produse traditionale de Paste.

Expozantii vor prezenta de la dulciuri, dulceturi sau miere, pana la diferite tipuri de branza si preparate din carne, traditionalii cozonaci, prajituri de casa si, bineinteles, bauturi traditionale, precum tuica si vinuri autohtone.

La Targul traditional de Paste nu vor lipsi mesterii populari din judetul Botosani, cu costume populare, tablouri ceramica, dar si decoratiuni si cadouri pentru Paste.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
206

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...

Incendiu uriaș la Salcea, populația avertizată prin RoAlert și sfătuită să evite zona! (Foto, Video)

astăzi, 11:25
1986

Focul a izbucnit la o hală a unui operator economic, care are ca activitatea producția de tâmplărie PVC. Fum negru deasupra orașului Salcea. În acest moment intervin pompierii milit...

Carol, copilul din Botoșani care cucerește scena și ringul de dans! (Video)

astăzi, 11:04
157

În cadrul Top Child Performance, Carol este propus la Premiul special pentru cea mai frumoasă evoluție în muzică ușoară și performanță în dans sportiv. Ieremciuc Carol And...