S-a deghizat in femeie pentru a cersi si se prezinta drept Sofia Vicoveanca! Vezi VIDEO cum canta

O patrulă a Poliţiei Locale a găsit astăzi în jurul orei 11.30 o persoană care apela la mila publicului, mimând invaliditatea.

Dacă aparent persoana părea femeie, după ce a fost condusă la sediul Poliţiei Locale, s-a descoperit că aparenţele înşeală şi este vorba de un bărbat în vârstă de 18 ani, din Moineşti, judeţul Bacău. Acesta a precizat că se deghizează pentru a înşela încrederea cetăţenilor şi a-şi rotunji astfel veniturile.

Mai mult de atât, B. Istvan a recunoscut că mima invaliditatea, tertip care îi aduce zilnic venituri de minimum 100 lei.

Barbatul are un apartament in Moinesti si calatoreste in multe orase, unde apeleaza la mila trecatorilor, recurgand la aceleasi tertipuri.

Pentru a părea credibil, acesta purta cercei, folosea două baloane în lipsa bustului, lăsându-şi unghiile lungi. În plus, s-a prezentat drept Sofia Vicoveanca, argumentând că acesta este numele său de scenă.

Odată demascat, tânărul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 61/1991, pentru apel repetat la mila publicului, cu amendă în valoare de 200 lei.

"Facem apel la cetăţenii municipiului Botoşani să nu se lase impresionaţi de presupuse invalidităţi sau mijloace folosite în încercarea de a sensibiliza. Sumele colectate din activităţile de cerşetorie sunt importante, iar activitatea aceasta devine prosperă", a declarat directorul executiv al Poliţiei Locale Botoşani Ioan Onuţu.

La sediul Politiei Locale, tanarul a fost si protagonistul unui moment artistic, imitand-o pe Sofia Vicoveanca.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...