S-a dat startul campaniei electorale la Botosani. Primele afise au fost lipite de candidati-FOTO

S-a dat startul campaniei electorale la Botosani. Primele afise au fost lipite de candidati-FOTO
Incepand de vineri, 11 mai, candidatii pentru alegerile locale din 10 iunie au intrat, oficial, in campanie electorala, care se va incheia pe data de 9 iunie, la ora 07.00.

La Botosani, cei doi candidati la Primaria Botosani, din partea Miscarii pentru Botosani si USL, respectiv Catalin Flutur si Ovidiu Portariuc si candidatul din partea Miscarii pentru Botosani la Consiliul Judetean, Mihai Tabuleac, au tinut sa fie primii care lipesc afisele electorale pe cateva dintre panourile special amenajate in municipiu.

Cu cateva minute inainte de startul oficial al campaniei, zeci de membri si simpatizati s-au adunat la sediul PDL Botosani, de unde au plecat prin oras, in frunte cu cei doi candidati la Primarie si Consiliul Judetean.








Printre cei prezenti s-au numarat si presedintele PNTCD, Corneliu Furtuna, Gheorghe Iavorenciuc, cei doi viceprimari,  parlamentari, sefi de institutii, consilieri locali si judeteni.







Primele afise au fost lipite de Mihai Tabuleac si Catalin Flutur pe panourile de langa Parcul Junior, dupa care democrat-liberalii au trecut pe la sediile PP-DD, PNL si PSD, care erau inchise, si unde au poposit pret de cateva minute si au aplaudat.

Si Ovidiu Portariuc, candidatul USL la Primarie, insotit de doar cativa membri, printre care Catalina Lupascu, Mihaela Hunca si Tereza Nica, au lipit afise in mai multe zone din municipiu.









Reprezentantii Miscarii pentru Botosani si cei ai USL s-au intalnit la Piata Mare, iar cei doi candidati la Primarie si-au dat mana, urandu-si succes.







Candidatii la alegerile locale de peste o luna isi doresc o campanie corecta si cu fair-play.

“In aceasta noapte am lipit primul afis. Doresc sa sustin impreuna cu colegii mei o campanie corecta, eu ma voi comporta absolut corect, asa cum am facut-o si in campaniile electorale precedente. Speram ca la sfarsitul acestei perioade vom inregistra un succes, care nu va fi neaparat al nostru, ci al botosanenilor pentru ca tot ceea ce facem este pentru localitatile si pentru judetul nostru", a spus Mihai Tabuleac.



“Pornim cu un gand bun in aceasta campanie pentru Botosani, un gand din inima pentru Botosani, pentru ca am dovedit prin tot ceea ce am facut si eu, si domnul presedinte Tabuleac, ca tot ce am gandit si am facut a fost pentru Botosani. Politicele noastre de acum incolo vor fi de a continua si a finaliza ceea ce am inceput, avem un gand foarte frumos pentru zona metropolitana, iar tot ceea ce ne dorim este ca botosanenii sa inteleaga ca cei care isi doresc sa faca cu adevarat ceva pentru Botosani sunt colegii mei din Miscarea pentru Botosani. Am venit sa ne aplaudam adversarii pentru ca asa ni se pare fair-play, am venit sa ii indeman la o campanie corecta si cinstita, asa cum am facut-o intotdeauna, de cand suntem in politica", a spus Catalin Flutur.

“Aici si acum pornim un drum nou pentru Botosani. Pornim o schimbare in Botosani, un alt mod de a face politica, vrem sa continuam si in Botosani schimbarea pe care am inceput-o in Bucuresti. Asta ne-am propus si sper sa reusim, cu ajutorul oamenilor. Destinul face sa ne intalnim, sa incepem competita in punctul 0 al orasului, sper sa fie o campanie corecta, plina de fair-play si cel care va pune cel mai corect si cel mai bun program, sa castige aceasta competitie", a spus Ovidiu Portariuc.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
119

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
435

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
64

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...