S-a dat in spectacol dupa ce a intrat cu scuterul intr-o masina! FOTO

S-a dat in spectacol dupa ce a intrat cu scuterul intr-o masina! FOTO
Un tanar in varsta de 22 de ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a oferit un adevarat spectacol, sambata dupa-amiaza, dupa ce a intrat cu scuterul intr-un autoturism parcat.

Acesta a injurat politistii si i-a scuipat, iar cand a ajuns la spital a avut acelasi comportament recalcitrant, oamenii legii incatusandu-l.





Barbatul se deplasa cu scuterul pe strada Calea Nationala, iar in apropierea Mall-ului a pierdut controlul si a intrat in plin intr-un autoturism Skoda care stationa. Tanarul a suferit mai multe rani la nivelul capului, iar scuterul a fost distrus.

“Am parcat masina pentru cateva minute pentru a merge la un magazin si dintr-o data am auzit pe cineva tipand. Cand am ajuns la masina am vazut ca cineva a intrat cu scuterul in masina si tanarul care era jos striga foarte tare si injura. Daca eram in acel moment la masina, la portiere si eram cu spatele ma omora", a spus proprietara masinii.

O Ambulanta a sosit la fata locului, iar in momentul in care cadrele medicale ii acordau ingrijiri medicale, tanarul a inceput sa injure politistii, iar pe unul dintre acestia l-a scuipat, adresandu-i si amenintari.



Politistii au reusit cu greu sa il urce in Ambulanta, si din cauza comportamentului agresiv pe care il avea, acesta a fost incatusat. Ajuns la Unitatea de Primiri Urgente, tanarul a continuat sa se dea in spectacol.





Oamenii legii i-au intocmit dosar penal, si pe langa faptul ca va trebui sa dea socoteala pentru accidental provocat, el va fi cercetat si pentru ultraj.

In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie de 0,88 mg/l alcool pur in aerul expirat.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
242

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
127

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
380

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...