S-a baricadat în toaleta de la UPU! Poliţiştii au folosit spray lacrimogen!

Un tânăr  în vârstă de 25 de ani din satul Mănăstirea Doamnei, comuna Curteşti, care a făcut un scandal monstru într-un bar din Răchiţi, s-a dat în spectacol şi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Mai mulţi cetăţeni care erau în bar au sunat la 112, după ce bărbatul a început să facă scandal, în scurt timp la faţa locului ajungând un echipaj de poliţie.

Oamenii legii l-au dus pe scandalagiu la UPU pentru a fi evaluat şi ulterior transferat la Secţia de Psihiatrie. Ajuns la spital, tânărul a spus că are nevoie la toaletă dar cum a ajuns acolo a blocat uşa cu picioarele şi nu a vrut cu niciun chip să iasă, pe motiv că nu vrea să fie internat la Psihiatrie.

Când au văzut că nu reuşesc să îl convingă cu vorba bună să iasă din toaletă, poliţiştii au pulverizat spray lacrimogen pe geamul toaletei, tânărul ieşind speriat.

În cele din urmă, el a fost dus la Psihiatrie, dar a primit şi o amendă de 300 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânără amenințată cu moartea, botoșănean ridicat de polițiști și băgat în arest! (Video)

astăzi, 09:59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul ...

„Casa de protocol a oamenilor străzii”, proiectul unei botoșănence care îi poate aduce titlul ”Omul anului!” (Foto, Video)

astăzi, 09:42

TVR a demarat sezonul de toamnă al campaniei „Omul anului”. Din 27 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 18.15, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă noi portre...

Doina Federovici: Educația – temelia pe care ne construim viitorul (Foto)

astăzi, 09:37

„Educația nu este pregătirea pentru viață, educația este viața însăși!” Această profundă reflecție a pedagogului John Dewey ne amintește, zi de zi, de importanța educaț...