Rusia AMENINTA Romania si Ucraina: "Ar putea deveni obiectul unor represalii"

Aleksei Puskov, liderul parlamentului rus, a avertizat ca orice stat care intreprinde masuri ostile fata de Federatia Rusa, inclusiv inchiderea spatiului aerian, ar trebui sa inteleaga faptul ca din partea Rusiei vor urma represalii.

"Orice stat care intreprinde actiuni ostile fata de Rusia trebuie sa porneasca de la faptul ca ar putea deveni obiectul unor represalii de acelasi gen", a avertizat liderul parlamentar rus.

Ucraina si Romania si-au inchis spatiul aerian pentru un avion guvernamental rus, la bordul caruia se aflau vicepremierul Dmitri Rogozin, ministrul culturii Vladimir Medinski si un grup de deputati, printre care si Leonid Sluski, seful Comisiei pentru afacerile cu CSI din Duma de Stat, care figureaza pe lista cu sanctiuni a UE, aminteste agentia mentionata de presa.

"Altfel zis, daca exista sentimentul ca asupra Rusiei se poate exercita acum presiune, intrerupand zborurile membrilor guvernului sau, cred ca ar trebui sa le aratam ca vor urma represalii", a afirmat Puskov, in declaratia sa pentru agentia RIA Novosti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de preșcolarii unei grădinițe din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Activitățile desfășurate au fost  variate și atractive, cu teme specifice: „Împreună pentru educație”, „La mulți ani, dragi educatoare!”, „Grădinița-...