Rus a depus juramantul. Basescu: Mergeti intr-un minister cu probleme, au fost acte de coruptie

Ioan Rus a depus juramantul pentru functia de ministru al Transporturilor, miercuri seara, la Palatul Cotroceni. Presedintele Traian Basescu i-a atras atentia ca merge intr-un minister cu probleme, unde "au fost deja acte de coruptie".

"In primul rand, felicitari pentru revenirea in Guvern. As vrea sa va atentionez ca mergeti intr-un minister cu probleme. Ar trebui sa fiti atent in mod deosebit la premisele contractarii Autostrazii Comarnic-Brasov. Din informatiile mele, au fost deja acte de coruptie.

Am rugamintea sa verificati aceste lucruri. Sigur, cu Loteria nu sunteti dvs. si nici cu banii de la Petrom. Va multumesc si va doresc mult succes", a declarat Traian Basescu, dupa ce Ioan Rus a depus juramantul, la capatul unei ceremonii care a durat trei minute.

Vicepresedintele PSD a fost desemnat de prim-ministrul Victor Ponta sa preia portofoliul Transporturilor, dupa demisia de marti a lui Dan Sova.

Dan Sova si-a dat demisia din fruntea Ministerului Transporturilor, marti, explicand ca astfel vrea sa participe la campania pentru prezidentiale si sa contribuie la victoria PSD la aceste alegeri.

Ioan Rus este vicepresedinte PSD si a mai fost ministru in doua randuri, de ambele dati conducand Ministerul de Interne - in perioada 2000-2004, in Guvernul Adrian Nastase, si in perioada mai-august 2012, in Guvernul Victor Ponta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Intoxicație cu ciuperci! Doi copii şi părinţii lor au ajuns la spitalul din Botoşani!

astăzi, 07:30

Ultimul caz este cel al unei familii cu doi copii care a ajuns de urgenţă la spitalul din Botoşani, în urma unei astfel de intoxicaţii. Starea celor patru membri ai familiei, deşi era de...

Cu asta nu pot fi de acord!

astăzi, 07:15

Un politist opreste un student pe strada pentru a-i verifica actele: - Asa, vad ca nu lucram... - Asa este. - Inseamna ca trandavim pe banii statului... - Exact, trandavim. - Se pare ca suntem st...

Calendar ortodox, 8 octombrie: Sfintele Cuvioase Pelaghia şi Taisia

astăzi, 07:00

Sfânta Pelaghia a trăit în vremea Sinodului al 4-lea Ecumenic de la Calcedon din anul 451, era comediantă a teatrului din Antiohia şi înainte de a cunoaşte credinţa creştină d...