RUGBY: ROMANIA - UCRAINA 61-7! - GALERIE FOTO

RUGBY: ROMANIA - UCRAINA 61-7! - GALERIE FOTO
Nationala de rugby a Romaniei a mai facut un pas spre Cupa Mondiala 2011! Meciul cu Ucraina a fost, in fapt, o demonstratie de rugby pe care romanii au facut-o pe Stadionul Municipal din Botosani, Romania invingand modesta echipa a Ucrainei cu 61-7, dupa ce in tur a obtinut un scor de 33-3.



Tricolorii antrenati de botosaneanul Romeo Gontineac, la randul sau un nume in sportul international, au demonstrat ca merita sa joace in elita rugbyului mondial.


 

Urmatorul meci, in faza a doua a recalificărilor, România va întîlni Tunisia, într-un singur meci. Pentru a ajunge însă la Cupa Mondială, "tricolorii" vor trebui să treacă şi al treilea tur de recalificare, contra învingătoarei din disputa Uruguay-Kazahstan.



Echipa Romaniei: Socol Sorin (capitan),Vlaicu Florin, Ciuntu Stefan, Dascalu Robert, Gal Csaba, Fercu Catalin, Dumbrava Dan, Ivan Valentin, Manta Alexandru, Ianus Daniel, Burcea Stelian, Ursache Valentin,  Florea Silviu, Zebega Bogdan, Popescu Cezar.



Rezerve: Radoi Andrei, Maris Samuel, Sirbe Marius, Ursache Sergiu, Surugiu Florin, Dimofte Ionut, Botezatu Ionut.

Partida a fost transmisa in direct pe TVR2.



 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
71

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
339

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
61

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...