Rozalia Biro ii raspunde lui Basescu: Nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeste competenta

Rozalia Biro ii raspunde lui Basescu: Nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeste competenta
Senatorul UDMR Rozalia Biro, nominalizata de premierul Victor Ponta pentru functia de ministru al Culturii, dar respinsa de presedintele Traian Basescu, a declarat joi ca "nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeste competenta".

"Regret ca nu mi s-a dat posibilitatea sa dovedesc cum poate un bun manager sa aduca rezultate in cultura. Sunt convinsa ca nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeste competenta. Aceasta este esenta a ceea ce cred eu acum ca trebuie spus", a spus Rozalia Biro, conform Ziare.com.

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi ca a respins nominalizarile facute de premierul Victor Ponta pentru portofoliile Culturii si Bugetului, respectiv Rozalia Biro si Claudiu Manda.

"In ceea ce priveste propunerea legata de Rozalia Biro, am respins propunerea primului-ministru cu mentiunea ca este o propunere necorespunzatoare functiei. Oricand in timpul mandatului meu primul-ministru o va propune pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale sau pentru Ministerul Transporturilor, care sunt legate de experienta in administratie, nu voi ezita sa o numesc in aceasta functie, dar nu la Ministerul Culturii, unde cunoasterea limbii romane este un lucru esential", a afirmat Basescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației a aprobat calendarul de admitere la liceu în anul școlar 2024 – 2025!

astăzi, 10:13
3

Ministerul Educației a trimis către inspectoratele școlare procedura pentru completarea fișei de înscriere la liceu în 2024, dar și calendarul înscrierii și repartizării elevi...

"Dacă Rusia câștigă în Ucraina, România trebuie să reziste cu forțe proprii câteva luni!"

astăzi, 09:57
44

Analistul militar și realizatorul de televiziune Radu Tudor publică un interviu cu generalul Marius Crăciun, fostul Comandant al Forțelor pentru Operații Speciale.Tema discuției este exerci...

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
135

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...