Roxana Ionescu, despre partenerul de la "Dansez pentru tine": "Nu pot sa cred ca unii s-au gandit ca am o relatie cu George!"

Roxana Ionescu, despre partenerul de la "Dansez pentru tine": "Nu pot sa cred ca unii s-au gandit ca am o relatie cu George!"
S-a nascut intr-o familie cu sapte copii, din Dorohoi. Cu un tata violent si bolnav, George, ca cei mai multi dintre fratii lui, nu a avut sansa unei copilarii normale, ajungand intr-un centru de plasament. O parte din fratii lui nu au rezistat in orfelinat si au fugit, iar una dintre surori si-a pierdut viata.

Acum, insa, dupa ce a castigat concursul "Dansez pentru tine", viata lui George Boghian s-a schimbat la 180 de grade, iar viitorul lui se anunta a fi unul promitator, mai ales ca Roxana Ionescu se va ocupa personal sa-l ajute, in Bucuresti: "Toata viata lui George este un troller. El doar atat are. Daca eu nu-l luam la mine, el ajungea sa doarma pe strazi. Eu nu am putut sa asist la acest lucru. Parintii mei au fost foarte incantati de initiativa mea si chiar mi-au spus ca aveau de gand sa-l ia ei acasa. M-am bucurat cand am vazut ca am gandit la fel. George si-a lasat deocamdata bagajul la mine si s-a dus la Dorohoi ca sa-si mai rezolve cateva probleme si sa-si ia niste acte de care are nevoie in Bucuresti. Chiar tata se va duce sa-l ia de la gara, cand va ajunge in Bucuresti", a povestit Roxana, pentru cancan.ro.

Vedeta va face tot ce-i sta in putnta ca George sa-si croiasca un viitor in Capitala si se va ocupa personal de tot ceaa ce ii trebuie:

"Cu banii castigati la "Dansez" ii vom lua o casa in Bucuresti. Din ianuarie o sa incepem sa cautam. Si am vorbit cu el sa se inscrie si la facultate aici. O sa stabilim tot de indata ce ajunge el in Bucuresti. Facem sarbatorile impreuna. De Craciun mergem acasa la parintii mei, iar de Revelion probabil o sa petrecem cu echipa de la Buftea. Prietenele mele si-au facut deja planuri si pleaca fiecare pe undeva. Eu nu pot sa cred ca unii s-au gandit ca am o relatie cu George. Nu se pune problema de asa ceva, e mai mic decat mine cu opt ani, chiar nu e cazul. dar m-am gandit ca aici, unde traiesc eu, poate sa traiasca si el", a mai povestit Roxana.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
119

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
472

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
182

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...