Romanul mort in tragedia aviatica din Ucraina era student la UMF Cluj: "Este nepotul meu"

Conform informaţiilor obţinute de Adevărul cetăţeanul român aflat în avionul doborat in Ucraina este Andrei M.A, student în anul II la Universitatea de Medicină si Farmacie din Cluj.

Familia tânărului este stabilită în Canada, iar unchiul său este din Cluj, astfel că urma cursurile universităţii clujene.

"Da, este vorba despre nepotul meu. Familia nu doreşte ca numele să fie făcut public, aşa că nu pot să vă spun mai multe.", a declarat unchiul tânărului pentru stiridecluj.ro.

Studentul învaţa la Cluj şi s-ar fi deplasat în Australia pentru o conferinţă pe tema SIDA.  

Familia nu doreşte să facem publice informaţii despre studentul nostru, a declarat pentru Adevărul, purtătorul de cuvânt al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj, Ioana Bunea.

Potrivit comunicatului MAE, familia victimei a fost informată, iar autorităţile române au luat, de asemenea, legătura cu rudele sale.

Alaturi de Andrei si-a pierdut viata si iubita acestuia, studenta si ea la UMF Cluj, care avea cetatenie germana.

sursa: adevarul.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 18:50

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

astăzi, 17:50

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...

Noi oportunități de dezvoltare pentru municipiul și județul Botoșani!

astăzi, 17:15

Proiectul, în valoare de 15,91 milioane de lei, este finanțat prin Programul Operațional de transport PT 2021-2027 și prevede abordarea integrată a transportului de persoane tip navetă pe i...