Romania: Primarul, obligat sa returneze banii pe care i-a incasat pentru... spor de injuraturi!

Romania: Primarul, obligat sa returneze banii pe care i-a incasat pentru... spor de injuraturi!
Un primar din Romania este dator din cauza unui spor pentru injuraturi, acesta fiind obligat sa returneze 70.000 de lei, dupa ce a primit spor de dificultate timp de trei ani.

Masura a fost luata in cazul unui primar din Gorj dupa ce, in urma controalelor facute de Curtea de Conturi in 2013, s-au identificat prejudicii de 3.9 miliarde de lei la bugetul de stat.

Banii au compensat tensiunea in care lucreaza primarul din Balesti. El sustine ca a primit sporul pentru ca satenii il injura des, pentru ca trebuie sa indure injuraturi si scandaluri la fiecare sedinta de fond funciar. Sporul este de 50% din retributia de baza.

Nu este singurul primar din Gorj care trebuie sa returneze banii. In localitatea Baia de Fier sau in Aninoasa exista spor de fidelitate si de conditii vatamatoare pentru primari. Si acestia trebuie sa dea inapoi cateva zeci de mii de lei, potrivit romaniatv.net.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
13

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
82

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
204

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...