Romania: Pompierii piromani! Incendiau intentionat gospodarii, apoi stingeau focul!

Romania: Pompierii piromani! Incendiau intentionat gospodarii, apoi stingeau focul!
Doi pompieri voluntari din judetul Neamt, frati gemeni, incendiau intentionat curtile oamenilor, pentru a fi primii care intervin. Ei voiau sa ajunga eroi peste noapte, insa acum risca sa ajunga dupa gratii.

Cei doi frati voiau sa lucreze pe o autospeciala performanta primita de administratia locala de la oficialii din Irlanda, asa ca incercau sa demonstreze cat sunt de eficienti, potrivit Digi24.

Autoritatile din comuna Stefan cel Mare au observat ca tot mai multe gospodarii sunt cuprinse de flacari, asa ca au declansat o ancheta. Politistii i-au suspectat din prima pe cei doi pompieri, pentru ca acestia au intervenit in cazul a doua incendii inainte sa fie apelat numarul de urgenta.

Anchetatorii au descoperit ca tinerii puneau fan in magaziile oamenilor, apoi ii dadeau foc. Pentru ca ajungeau primii si stingeau flacarile, localnicii erau recunoscatori pentru promptitudinea lor.

Dupa ce planul lor a fost demascat, fratii gemeni au recunoscut ca voiau sa ajunga sa lucreze pe noua autospeciala din Irlanda. Ei au fost acuzati de distrugere si arestati preventiv. In plus, pompierii trebuie sa plateasca acum si pagubele provocate, care se ridica la circa 10.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
46

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
236

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
113

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...