ROMANIA: O ambulanta a mers 10 kilometri fara pacientul care a sarit din mers si a murit!

ROMANIA: O ambulanta a mers 10 kilometri fara pacientul care a sarit din mers si a murit!
Un barbat a murit dupa ce a sarit dintr-o ambulanta aflata in mers. Asistenta care trebuia sa il supravegheze statea in fata, langa sofer. Ambulantierii nici macar nu au stiut ca au pierdut pacientul si au mai parcurs zece kilometri. Asistenta risca pierderea locului de munca.

Ambulanta a fost solicitata la dispensarul din Beresti Meria, pentru un barbat de 52 de ani bolnav de TBC aflat intr-o criza de epilepsie si in stare avansata de ebrietate. Pacientul era agitat si agresiv, iar asistenta l-a pus pe targa si l-a fixat cu centura de siguranta.

"Asistenta noastra, in loc sa stea in spate, in celula sanitara sa supravegheze bolnavul, a stat in fata. Aceasta a motivat ca i-a fost frica sa nu fie agresata, cum in ultima perioada s-a mai intamplat cu echipajele noastre", a spus directorul Serviciului de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi, citat de Realitatea Tv.

Pe drum barbatul a reusit sa desfaca legaturile si sa sara din masina. El a suferit un politraumatism si ulterior a decedat la Spitalul Targu Bujor.

Ambulantierii nici macar nu au stiut ca au pierdut pacientul si au mai parcurs zece kilometri. Asistenta risca pierderea locului de munca. La Serviciul de ambulanta Galati a inceput o ancheta administrativa, iar echipajul implicat in incident a fost suspendat, scrie ziare.com.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
13

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
35

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
40

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...