România numără: decesul numărul 24 în urma epidemiei de coronavirus

România numără: decesul numărul 24 în urma epidemiei de coronavirus

Dacă medicii români ar fi înțeles din start că nu este o simplă gripă și a fi informat corect populația, atunci poate că astăzi am fi fost cu toții convinși să trebuie să stăm izolați, și că aceasta este singura soluție pentru a preveni extinderea epidemiei.

Pentru cine își amintește, medicii români spuneau însă, complet iresponsabil, că avem astfel de coronaviruși de ani de zile, așa că populația a tratat cu superficialitate subiectul, iar astăzi ne numărăm morții.

Încă un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost înregistrat vineri noapte. Este vorba de o femeie de 80 de ani internată la Iaşi. Bilanţul deceselor din Rămânia a ajuns la 24 de decese.

Decesul a fost raportat după ora 00.45, de către Grupul de Comunicare Strategică.

Persoana decedată este o femeie de 80 de ani, din judetul Bacău, internată la Spitalul Clinic de  Boli Infectioase Iaşi în  secţia de  ATI. Infectarea femeii cu coronavirus a fost confirmată în data 25 martie, iar femeia a decedat în 26 martie. Pacienta suferea şi de alte afecţiuni, insuficienţă cardiacă şi fibrilaţie atrială.

Cel mai recent bilanţ, indică faptul că 1.029 de persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, iar 94 au fost declarate vindecate şi externate.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
45

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
62

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
42

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...