România - Franţa 0-0, în preliminariile Euro 2012

România - Franţa 0-0, în preliminariile Euro 2012
Romania - Franta 0-0. Un scor care nu ajută pe nimeni, nici Franţa, care ar fi putut obţine calificarea matematic, şi cu atât mai puţin reprezentativa României, pentru care acum şi barajul pare o himeră.

România a jucat pe un stadion plin, meciul trezind un interes uriaş în rândul suporterilor, atât prin importanţa sa, cât şi prin faptul că marchează inaugurarea Naţional Arena. Totuşi, Franţa este o echipă mult mai valoroasă şi s-a dovedit a fi de netrecut.

Dacă la nivelul tribunelor totul a fost în regulă, gazonul de pe Naţional Arena se prezintă în condiţii deplorabile.

Naţionala României n-a mai câştigat un meci împotriva unei echipe de top de 4 ani (pe 13.10.2007 învingea Olanda la Constanţa.

Victor Piţurcă a avut mari probleme de lot, Torje, Galamaz şi Ovidiu Petre neputând fi utilizaţi, iar la încălzirea dinaintea partidei s-a accidentat şi fundaşul Cristian Săpunaru, anunţat titular, iar el a fost înlocuit în formula de start cu Srdjan Luchin,debutat printre "tricolori".

Primul 11 al naţionalei este cotat la circa 28 milioane de euro, adică sub cota celui mai în formă jucător francez, Benzema (30 de milioane de euro).

Meciul a fost intens comentat şi pe Twitter, niciun detaliu nefiind ratat de internauţi: starea gazonului, evoluţia echipelor, chiar şi freza selecţionerului Victor Piţurcă.
 

Realitatea.net

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Te plimbi prin parc? Atenție la păsările ocrotite de lege. Ce facem cu un ciuf de pădure căzut din cuib! (Foto, Video)

astăzi, 11:26
32

În perioada primăverii, când puii de ciuf încep primele lecții de zbor, se întâmplă des ca aceștia să cadă pe pământ.Uneori se rănesc, astfel că este n...

Programul complet pentru Zilele Municipiului Botoșani, când urcă pe scenă Carla`s Dreams și Ștefan Bănică!

astăzi, 11:18
135

Deschiderea oficială a evenimentului are loc pe 9 mai, începând cu ora 18:00. Botoșănenii și nu doar se pot bucura de street food, parc de distracții și muzică în aer lib...

Au început pregătirile pentru a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari la Botoșani!

astăzi, 10:52
70

În perioada 10 – 12 mai, pe Pietonalul „Unirii” din Botoșani are loc cea de-a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari. Evenimentul este organizat de Centrul Jude...